Site icon HEO / journalismiopintojen harjoitustoimitus

FC Kallio AA lähtee metsästämään avausvoittoa

Merihaan palloiluhallilla hikoillaan tänään futsal Harrasteliigan sarjapisteistä.  FC Kallio AA kohtaa FC Kungenin kello 22.00.

Ottelussa on mielenkiintoiset lähtökohdat. Kallio AA:lla on vielä avausvoitto saamatta, mutta peli näytti jo huomattavasti paremmalta heidän toisessa pelissään. Kallion Derbyssä kohtasivat Kallion Stallions ja Kallion AA, jotka lopulta jakoivat pisteet lopputuloksella 2-2. Silmiinpistävää pelissä oli, millä päättäväisyydellä Kallio AA runnoi pelin tasoihin, jouduttuaan tappiolle vain 2 minuuttia ennen pelin loppua.

FC Kungen lähtee illan otteluun puhtaalla pelillä ja yhden ottelun vähemmän pelanneena. FS Helsinki kaatui Kungenin käsittelyssä numeroin 0-2. Maalin teossa tässä ottelussa onnistui Kungenin Nicklas Merkell ja Kaius Louhema, joilta odotetaan varmasti tulosvastuuta tässäkin pelissä.

Kallion AA:n paras maalintekijä Jesse Happonen on sitä mieltä, että illan ottelu on pakko voittaa. Hän haluaa myös tehdä omalla panoksellaan kaikkensa voiton eteen. “Tulen parantamaan omaa peliäni ja niin tulee koko joukkue”, hän puhuu itsevarmasti ja jatkaa: “Meillä on vielä rinkiin tullut yksi uusi pelaaja joka on todellinen vahvistus. Suosittelen seuraamaan Sami Mikkosta.”

Itse suosittelen seuraamaan Mikkosen lisäksi myös Happosta. Hänen laukauksensa herätti pelkoa jo viime kierroksella. Se on myös tuottanut kahdessa pelissä kaksi maalia. Happonen saisi käyttää tykkiään jopa useammin. Jos laukaus suuntautuu maalia kohti, on se veskarille erittäin vaikea torjuttava.

Mikkosen lisäksi AA:n paidassa debytoi myös Mikko Maijala. Kokoonpano on vaihtunut myös muuten edellisestä ottelusta. Ykkösmaalivahti Rami Shikeben joutuu huilaamaan tänään työ kiireittensä vuoksi joten tolppien väliin asettuu lupaavasti pakin paikalla esiintynyt Velja Engström.

FC Kallio AA:n joukkuekuva. Kuvan ottanut Mikko Koikkalainen

Rami Shikeben

Exit mobile version