Site icon HEO / journalismiopintojen harjoitustoimitus

Voikkaalta Valioliiga-selostajaksi

 

Pavel Datsyuk ottelussa Florida Panthers – Detroit Red Wings

Nimeni on Justus Haapala ja olen Kuusankoskelta kotoisin oleva 22-vuotias miehen alku. Urheilua olen harrastanut aktiivisesti noin 6-vuotiaasta saakka, päälajina jalkapallo. Parhaimmillaan olen pelannut miesten Ykkösdivisioonaa Fc KooTeePeessä, mutta loukkaantumiset ovat vaivanneet ”jalkapallouraani” valitettavan paljon. Tällä hetkellä pelaan harrastemielessä miesten 4. divisioonaa Valkealan Kajossa.

Seuraan aktiivisesti urheilua, varsinkin jalkapalloa ja jääkiekkoa. Suurin intohimoni on Valioliiga ja Liverpool FC.

Mielenkiinto urheilua ja journalistista uraa kohtaan ajoi minut hakemaan HEO:on opiskelemaan. Odotan mielenkiinnolla tulevaa lukuvuotta. Suurin journalistinen unelmani on päästä töihin Yle urheiluun ja selostamamaan jalkapallon MM-kisoja.

 

Ampparit.com

Ampparit.com -sivusto

http://www.ampparit.com/urheilu

Ampparit.com on heinäkuussa 2004 avattu portaali­verkkosivusto, joka kerää otsikoita ja linkkejä muilta
verkkosivustoilta, muun muassa urheilusta. Se kerää uutisotsikoita noin 250 eri lähdemedialta. Palvelun omistaa Otavamediaan kuuluva Nettix.

Ampparit.comin on arvioitu tuovan merkittävästi lukijoita pienille uutissivustoille. Ampparoinnilla tarkoitetaan mahdollisimman suuren klikkausmäärän tavoittelua.

Seuraan Ampparit.com sivustoa, koska sieltä löytyy nopeasti tarvittava tieto ja linkit uusimpiin urheilu-uutisiin.

 

Journalisti Tuomas Virkkunen

Tuomas Virkkunen

http://blogit.mtv.fi/romantikko

Tuomas Virkkunen on pääosissa jalkapalloon keskittyvä urheiluselostaja. Nykyään Virkkunen selostaa vakituisesti Mtv Sport -­kanavilla, mutta hän selosti esimerkiksi jalkapallon MM­-kisojen alkulohko-­otteluita
Yleisradiolle.

Urheilutoimittajain liitto valitsi hänet vuoden 2008 parhaaksi urheilutoimittajaksi. IS urheilu ja Urheilulehti ovat valinneet hänet Suomen parhaaksi jalkapalloselostajaksi.

Vuonna 2013 Urheilulehti nosti Virkkusen Suomen kaikkien aikojen selostajalistalla sijalle 4. Hän
kirjoittaa omaa Romantikko-­blogiaan Mtv3­-sivustolle.

Mielestäni Tuomas Virkkunen on Suomen paras jalkapalloselostaja ja viihdyttävä mediapersoona. Hänen intohimonsa ja tietotaitonsa jalkapalloa kohtaan on täydellinen kokonaisuus hyvälle urheiluselostajalle. Katsellessa ottelua, jota hän selostaa katsoja pääsee parempaa tunnelmaan.

Muita linkkejä

http://www.goal.com/
http://www.livetulokset.com/
http://yle.fi/urheilu/
http://futisforum2.org/
https://twitter.com/

Exit mobile version