Tappioputket katkolla Korisliigassa

nimetön

Kun korisliigan kaksi kokoonpanoltaan nuorinta joukkuetta kohtaavat ensimmäistä kertaa tällä kaudella, ei ilta Töölön Kisahallissa tule jättämään ketään kylmäksi. Luvassa on tasaisen kiihkeä taisto kahden liian monta peräkkäistä ottelua hävinneen joukkueen välillä.

Isäntäjoukkue Helsinki Seagulls on tähän mennessä hävinnyt kaikki neljä otteluaan, joskin hyvin pienellä korierolla. Kaksi ottelua enemmän tahkonut Kataja on puolestaan onnistunut voittamaan kuudesta ottelusta kolme ensimmäistä, jonka jälkeen hekin ovat kärsineet kolme perättäistä tappiota. Näin ollen Helsingin illassa kohtaavat kaksi useamman ottelun tappioputkessa olevaa joukkuetta, joista toisen onni kääntyy tänään.

Ennakkoasetelma illan ottelulle on hyvin tasainen, ja kumpi tahansa joukkueista voi onnistuneella pelillä viedä ottelun itselleen. Voittajaksi tullaan mitä todennäköisimmin kruunaamaan se joukkue, joka onnistuu puolustuspelissään vastustajaa paremmin.  Mikäli isännät haluavat viimein palkita runsaan kotiyleisönsä voitolla, tulee heidän panostaa etenkin Katajan pistenikkari Rober Arnoldin vartiointiin.  Arnoldin kesyttäessään tekevät Segullsit Katajasta täysin hampaattoman. Mikäli Katajan Teemu Rannikko on yhä edelleen sivussa alaraajavammansa johdosta, on Arnoldin onnistuminen elinehto Katajalle. Edes kokenut kehäkettu Petri Virtanen ei kykene kannattelemaan joukkuettaan tänäpäivänä.

Helsinki Seagullsien johtohahmolta Melsahn Basabelta sopii toivoa vahvoja esityksiä tälle illalle. Basabel on noussut Seagullsien selkeäksi ykkösmieheksi, nostaen tehopisteitään ottelu ottelulta. Seagullsien ja Kisahallin toivottavasti vielä tänäänkin runsaslukuisen yleisön puolesta sopineekin toivoa, että Basabel jatkaa tänään noususuhdanteessa olevia otteitaan johdattaen joukkueensa ensimmäiseen korisliigavoittoon.

Ottelu käydään tänään keskiviikkona Töölön Kisahallissa klo 18:30O