Moninkertainen maailmanmestari teki paluun ringetteen

Moninkertainen ringeten maailmanmestari ja alamäkiluistelun maailmanmestari Salla Naakka, 33, palasi ringeten pariin oltuaan yhden kauden poissa.

Salla Naakka (os. Kyhälä) on ollut useamman kerran mukana Suomen voittaessa ringeten maailmanmestaruuden. Lisäksi Naakka voitti alamäkiluistelun maailmanmestaruuden, jonka jälkeen hän mietti kisojen olevan mahdollisesti siinä, vaikka laji harrastuksena säilyykin. Lapsen saatuaan Naakka oli kauden pelaamatta, mutta jatkaa nyt Blue Rings -seurassa naisten ykkössarjassa. Pelaamisen ohella Naakka toimii joukkueessa myös valmentajana. 

image11

Seuraava peli on sunnuntaina 1.10. Hyvinkäällä.

 

Toimittaja: Mira Tarkkanen
Kuva: Mira Tarkkanen

Lähteet:

Idealista.fi
Ringette- ja kaukalopalloliitto
Blue Rings