Site icon HEO / journalismiopintojen harjoitustoimitus

Madridin derbyssä suuret panokset – Englannissa ManUn ja Arsenalin mittelö

Englantilaista ja espanjalaista taistelua top 6 -paikoista sekä Bundesliigan maalijuhlaa tiedossa

Bournemouth vs West Ham

28.9 klo 17

Vitality stadium

Valioliiga

Tähän mennessä kaksi kauden yllättäjää kohtaa lauantaina mielenkiintoisessa kamppailussa. Bournemouthin viisi viimeistä kotipeliäWest Hamia vastaan ovat menneet hyvin tasaisesti: kaksi voittoa, kaksi häviötä ja yksi tasapeli. Näissä otteluissa on tehty yhteensä 19 maalia. Viime kaudella Bournemouth voitti West Hamin kotonaan 2-0-lukemin. Maaleista vastasivat Joshua King ja Callum Wilson ja kummatkin heistä mahdollisesti aloittavat myös lauantain ottelussa. West Ham ja Bournemouth kokivat karmaisevat tappiot Carabao cupin kolmannella kierroksella. West Ham hävisi kolmossarjan Oxfordia vastaan 4-0-lukemin. Bournemouth hävisi toista kolmossarjan joukkuetta eli Burtonia vastaan 2-0-lukemin West Ham on tällä hetkellä viides ja Bournemouth kuudes joten ottelussa on panokset pelissä. Sillä kumpikin joukkue haluaa pysyä top 6:ssa vielä ensi kierroksellakin. 

Atletico Madrid vs Real Madrid

28.9 klo 22

Wanda Metropolitano

La Liga

Madridin derby on tällä hetkellä kuumaakin kuumempi, sillä kumpikin madridilaisseura haluaa ottaa eroa Barcelonaan. Real Madrid on neljä ja Atletico kolme pistettä Barcelonaa edellä. Tällä hetkellä Real Madrid on La Ligan kärjessä ja Atletico toisena. Viimeisessä kuudessa Atleticon kotipelissä Realia vastaan on nähty kolme tasapeliä. Atletico on voittanut kaksi ja Real Madrid vain yhden. Viime kaudella Real Madrid vei vieraspisteet lukemin 3-1. Maaleista tässä pelissä vastasivat Casemiro, Sergio Ramos ja Gareth Bale Real Madridille ja Antoine Griezmann Atletico Madridille. Atletico Madridin hyökkäyspelaaminen tällä kaudella on ollut heikkoa ja myös puolustusvirheitä on sattunut. Joten tämä voisi avata Real Madridille saumat voittoon.

Borussia Dortmund vs Werder Bremen

28.9 klo 19:30

Signal Iduna Park

Bundesliga

Viime kausina tämä ottelupari on ollut yhtä maalijuhlaa. Viimeisessä kuudessa Dortmundin kotipelissä Bremeniä vastaan on nähty yhteensä 29 maalia. Dortmund on näistä otteluista voittanut neljä ja Bremen kaksi. Viime kerralla Dortmund kohtasi Bremenin saksan cupissa. Ottelu päättyi 3-3 ja meni rangaistuspotkukilpailuun, jonka jälkeen Werder Bremen meni jatkoon. Dortmund on tällä hetkellä kolmantena Bundesligassa ja on edelleen tiiviisti taistelemassa Bundesliga-pokaalista. Dortmund on kolme pistettä Leipzigin takana tällä hetkellä. Werder Bremenillä on heikko vire meneillään. Kaksi häviötä peräkkäin Union Berliiniä ja RB Leipzigia vastaan joten tämä peli voisi olla oiva paikka kääntää laiva. 

Manchester United vs Arsenal

30.9 klo 22

Old Trafford

Valioliiga

Viikonlopun kierroksen kruunaa maanantaina ManU:n ja Arsenalin välinen kamppailu. Kumpikin joukkue taistelee paikasta Mestarien liigaan ja tästä pelistä kolme pistettä olisi hieno saavutus kummallekin joukkueelle. Viimeisestä kuudesta ManU:n kotiottelusta Arsenalia vastaan kolme kertaa on jaettu pisteet. ManU on voittanut kaksi ja Arsenal yhden. Viime vuonna ManU ja Arsenal pelasivat 2-2- tasapelin. Ottelusta on odotettavissa hyvin tasainen kamppailu sillä molemmat ManU sekä Arsenal ovat pelanneet hyvin kaksijakoisia otteluita. Toisissa peleissä homma on toiminut, mutta toisissa peleissä simppelit puolustusvirheet tai maalinteko-ongelmat ovat rankaisseet kahta suurseuraa.

Exit mobile version