Suomen rallimenestys on pelkkä muisto

”Tämä on Jari-Matin vuosi” lause on tuttu yhdestä silloin rallia kanavallaan esittäneen markkinointilause, joka jo heti julkaisun jälkeen herättänyt pitkälti ivallista naurua. Suomalainen rallikansa on kokenut jo viidentoista vuoden ajan kovia. Voittajia, saati mestareita ei ole 2002 vuoden jälkeen nähty. Valoa on nyt kuitenkin tunnelin päässä.

Maailmalla Suomi tunnetaan muutamasta asiasta. Talvisota, joulupukki, jääkiekko ja moottoriurheilu. Nyt tämä viimeisenä mainittu on kokenut kovia varsinkin rallin mm-sarjan osalta. Suurin huomio kohdistuu siihen, että aktiiviuran jo 2007 lopettanut Marcus ”Bosse” Grönholm johtaa edelleen suomalaisten osakilpailuvoitoissa 30 voitollaan, hän on myös edellinen suomalainen rallin maailmanmestari vuodelta 2002.

Päättyneellä kaudella pääsarjassa eli WRC:ssä ajoi kolme suomalaista. Jari-Matti Latvala, Esa-Pekka Lappi ja Teemu Suninen. Suomalaisten välisen pistetaiston voitti kuin voittikin Latvala 94 pisteellä. Kausi oli kuitenkin suuri pettymys Latvalalle, sillä jo monetta vuotta putkeen kauden alla puhuttiin siitä, kuinka vain mestaruus oli tavoitteena.

Fakta on kuitenkin se, että neljän viimeisen kauden MM-sarjan kokonaispisteissä sijoitukset ovat olleet vaatimattomia autoon ja tavoitteisiin peilaten (6,4,4,7). Viime marraskuussa tulikin uutinen, mitä oli odotettu jo pidempään. Latvala jonka edellinen voitto on marraskuulta 2018  tallipaikkansa Tommi Mäkisen johtamalta Toyotalta. Tällä hetkellä näyttää jopa siltä, että Latvalan WRC ura on vähintäänkin joutumassa katkolle, koska uutta tallipaikkaa ei ole vielä tähän päivään mennessä löytynyt, sarjan alkuun kun on enää parin viikon päässä.

Huolestuttavinta tässä kaikessa on se, että vaikka Latvalan ura on säännöllisesti näyttänyt kohti etelää, niin hän on silti ollut paras suomalainen jo pidemmän aikaa. Nyt on kuitenkin uuden sukupolven aika.

Kohti parempaa huomista

Oli siellä viime kaudella kuitenkin, jotain positiivistakin suomalaisten suhteen. Nimittäin toisen polven rallitähti Kalle Rovanperä voitti WRC2 sarjan. Rovanperä on noin muutenkin nostanut tasaisesti profiiliaan kohti tähteyttä. Odotukset ovat kovat, mutta niin on kuskikin. Onnistuneen kauden jälkeen Rovanperä sai palkinnon suorituksistaan, kun hän nappasi WRC tallipaikan Mäkisen Toytotalta. Näin ollen hän pääsee debytoimaan Rallin MM-sarjassa, kun kausi lähtee käyntiin tammikuussa legendaarisella Monte Carlon osakilpailulla.

Rovanperältä voi heti ensimmäisellä kaudella odottaa palkintopallisijoituksia. MM-sarjan voitosta ei kuitenkaan kannata vielä puhua, vaikka tämä kunnianhimoinen moottoriurheilukansa himoitsee suomalaiskuskin paluuta kärkisijoille. Potentiaalia kaverissa on kuitenkin hirveästi ja varsinkin kun isänsä Harri Rovanperä on itsekin Rallin maalimanmestari, niin varmaan odotukset ovat itsessäänkin yhtä korkeat uraa ajatellen.

Taustajoukoista tai tallista menestys tuskin jää kiinni. Maailmanmestari isän lisäksi, esimerkiksi tallipäällikkö Mäkinen on monenkertainen maailmanmestari itsekin ja viime kaudella hänen Toyota tallilleen tuotiin kuljettajien maailmanmestaruus virolaisen Ott Tänakin tuomana.

On selvää että parin vuoden sisällä voidaan Rovanperästä puhua jo realistisesti maailmanmestarisuosikista kunhan kaikki menee nappiin. Nyt pitää antaa heille työrauha toimia ja opiskella sarjan vaativinta autoa niin varmasti suomalainen rallikansa saa hamuamansa menestyksen lähitulevaisuudessa.