Opiskeljat ovat työharjoittelussa

Urheilujournalismiopiskelijat(16) ovat siirtyneet työharjoitteluun, ja sen huomaa HEOssa. Talo on tyhjän tuntuinen. Opetusalissa on vielä menneen kauden muistijäljet: Velkku istui tuossa, Jesse vastapäätä, Minna ja Veera vierekkäin tuolla, pöydällä lojuu harjoitusjuttuja, idointipapereita, kyniä, nimilappuja, jotka teimme aloitusviikolla viime vuoden elokuussa. Se on yhtälailla hienoa ja haikeaa.

Kuva

Pitkäsali kaiken jälkeen

 

Opiskelijat ovat sijoittuneet harjoitteluun laajalti eri medioihin. Perinteisten mediatalojen lisäksi mukana on myös urheiluseuroja: Helsingin Sanomat, Hyvä Terveys, MTV3, HJK, PK35, Urheilulehti, Juoksija….

Uudet opiskelijat kolkuttelevat jo ovea. Tiistaina 14.5. HEOssa järjestettiin kevään ensimmäinen opintojen esittelytilaisuus, johon osallistuvat urheilujournalismin lisäksi myös kuvajournalismin ja graafisen suunnittelun hakijoita. Toinen esittelytilaisuus on 4.6.

Onnea ja menestystä työharjoitteluun urjot 2013, ja tervetuloa ensivierailulle uudet urheilujournalismin opiskelijat 2014!

Raimo Ahonen