Opiskelijat lähtivät työharjoitteluun

HEOn työharjoitteluperiodi alkoi viikko sitten. Urheilujournalismin opiskelijat ovat tutustumassa viiden viikon ajan toimittajan työhön IS-Urheilussa, Urheilulehdessä, Maikkarissa, Hesarissa, IL-Urheilussa ja alan järjestöissä.

Jokainen on omatoimisesti hakenut, käynyt haastatteluissa ja myös saanut unelmiensa harjoittelupaikan. Onnittelut!

2015-04-10 15.23.10

Luokkahuone kumisee tyhjyyttään. Kevätauringon kalpea valo tunkee ikkunasta sisään ja valaisee pöydällä lojuvia harjoitustehtäviä, tyhjiä paperiarkkeja, kyniä ja kahvikuppeja. Liitutaulla on vielä merkkejä oppitunnilta, jolla on näköjään puhuttu radiolähetyksen dramaturgiasta: “Suoraan asiaan!” Projektori tykittää valkokankaalle lopputyön etusivun, Trombit 2015.

2015-03-24 12.48.13

Opettajalla on haikea hyvänolon tunne. Urjot ovat nyt kokeilemassa siipiään, valmiina kuin nuoret tuulihaukat näyttämään kyntensä kovassa lajissa nimeltään urheilujournalismi.

Lennä urjo lennä ja tee se hyvin. Odottelen täällä viikkoraportteja eturintamalta:)

Ramstedt