Päättötyö body&mind

HEO Median opiskelijoiden kevään päättötyö Trombit käynnistyy maanantaina 9.3.2014. Opiskelijat tuottavat viiden viikon ajan journalismia http://www.trombit.net -sivustolle ja paikallisradioon 93,6 MHz. Tämän vuoden teema on “body&mind -hyvinvointi”, jota lähestytään ruoan, ihmissuhteiden, kehollisuuden, liikunnan ja urheilun näkökulmista. Trombit tuottaa uutisia, haastatteluja, kolumneja, henkilökuvia, suoria otteluselostuksia, videoita, valokuvia ja kuvareportaaseja, toimitettuja radio-ohjelmia ja lähetysvirtaa.

Paikallisradio Trombit FM kuuluu pk-seudulla taajuudella 93,6 MHz. Lähetys on kuultavissa myös Trombitin sivustolta. Trombitiin osallistuu 40 HEO Median opiskelijaa . Tuotannosta vastaavat urheilujournalismin, radio- ja tv-journalismin, kuvajournalismin sekä graafisen suunnittelun opiskelijat.

HEO Media on viestinnän opetukseen erikoistunut kansanopisto Helsingin Kalliossa. Lisätietoja opistosta http://www.heo.fi .

  • Facebook: Trombit
  • Twitter: TrombitRadio
  • Lisätietoja: Raimo Ahonen, Trombitin päätoimittaja / vastaava opettaja, HEO Media raimo.ahonen@heo.fi 040-1860 465