Journojen lopputyö osoitteessa trombit.net

HEOn journalismiopiskelijoiden lukuvuoden lopputyö Trombit (11.3.–12.4.2019) löytyy osoitteesta trombit.net. Huh, mitä siellä onkaan…


Sivustolta löytyy Radio Trombitin podcastit, juttu harvinaisesta liskosta, napakoita kolumneja urheilusta, kuvareportaasi Westendin kommuunista, videoita ja paljon muuta mielenkiintoista kevään 2019 ajankohtaisista tapahtumista.

Trombitin aikana opiskelijat tuottivat monialustaista journalistista sisältöä viiden viikon ajan kokopäiväisesti. Ensimmäiset radiolähetykset alkoivat aamuisin jo klo 8:00 ja iltojen erikois-ohjelmat jatkuivat klo 22:00 saakka.

Loppputyöprojektiin osallistui 50 opiskelijaa HEOn journalismiopinnoista(Visuaalinen journalismi ja valokuvaus / Urheilutoimittaja / Radio- ja tv-journalismi) Koko tuotanto löytyy Trombitin sivustolta trombit.net. Radiolähetys oli kuultavissa Helsingibn seudulla taajuudella 105,8 MHz, tosin lähetyksistä on jäljellä enää musattomat podit.