Urheilutoimittajien lukuvuoden huipentuma

HEO Median urheilutoimittajaopiskelijoiden kevään lopputyö Trombit on jo kovassa pyörteessä. Viiden viikon mittaisessa projektissa opiskelijat tuottavat journalistisia juttuja eri mediamuodoissa sivustolle trombit.net.

Näyttökuva 2016-03-24 kello 21.04.07

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Päivittäin julkaistaan uusi kolumni, mukana on myös henkilöjuttuja ja ennakoita mm. kattava juttusarja Veikkausliigasta. Tekstien lisäksi UrTot tuottavat radioon(pk-seudulla 107,4MHz) kaksi kertaa viikossa tunnin mittaiset urheilun erikoisohjelmat 4-4-2 ja Hockey Night Fever.

Radiolähetys on kuultavissa livenä myös netissä, ja lähetysten podcastit löytyvät totta kai sivustolta.

Trombit 2016 päättyy 8.4.2016. Sivusto on näkyvillä syksyyn 2016 saakka. Urheilutoimittajien lisäksi Trombitiin osallistuvat myös HEO Median muut journalismilinjojen yhtensä n. 40 opiskelijaa.