Opiskelijat puurtavat pitkän työviikon

Huh,huh….tämä on Urtojen härkäviikko. Maanantaina käynnistyi syyslukukauden lopputyö, jonka päätteeksi ukot väänsivät 3 päivänä suoraa radio-ohjelmaa 2 tuntia päivässä. Lisäksi pari videotyötä mieheen, kolumnit ja yhdet pidemmät tekstit kuvineen. Välissä kävimme vierailulla Urheilusanomissa. Eikä siinä vielä kaikki.

kuva

Opiskelijat Vesa Rantasen vieraana Urheilusanomissa

Viikonloppuna pelataan futsalliigaa Espoossa. GFT:llä on kaksi kotipeliä, jotka HEO Median urheilutoimittajaopiskelijat kuvaavat, selostavat ja streemaavat nettiin. Lauantain  ja sunnuntain ottelut alkavat Otaniemen liikuntahallissa klo 14:00. Vastaansa GFT saa Mad Maxin ja Sievi Futsalin. Otettelustreemi löytyy YouTubesta kanavalla HEO Trombit.

Näiden jälkeen on hyvä siirtyä joululomalle.