Urheilutoimittajaopinnot jatkuvat syksyllä

HEO Median uudet urheilutoimittajaopiskelijat aloittavat opintonsa syksyllä 2016. Uudistunut opetusohjelma sisältää perinteisten toimittajaopintojen lisäksi mm. seuratoimintaa ja yritysviestintää.  Jos sinua kiinnostaa kokeilla urheilutoimittajaopintoja, niin ehdit vielä mukaan. Opinnot lähtevät viestinnän perusteista, joihin pääsee kiinni ilman aikaisempia alan opintoja. Riittää, että olet aidosti kiinnostunut urheilusta ja haluat kehittää myös journalistisia taitoja urheilun parissa. Osa opinnoista suoritetaan Haaga-Helia ammattikorkeakoulun journalismiopintojen mukaisesti, joten HEO-opinnoilla voit halutessasi korvata myöhemmin minkä hyvänsä ammattikorkeakoulun viestinnän opintoja.

Pääset suoraan hakulomakkeeseen tästä linkistä: https://www.opistopalvelut.fi/heo/cart_heo.php

Opintojen esittelytilaisuus järjestetään hakijoille 3.8. Tilaisuuteen lähetetään kutsut hakemusten perusteella.

Tervetuloa opiskelemaan urheilujournalismia keskelle Helsinkiä urheilun huipputapahtumien läheisyyteen. Odotellessasi voit käydä tutustumassa HEO Median opiskelijoiden kevään 2016 lopputyöprojektiin Trombitiin. Löydät sieltä myös urheilut.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s