Harjoitustoimitus 2018 aloittaa toimintansa

HEOn journalismiopiskelijoiden harjoitustoimitus tuottaa floppitauluun uutisia tämän viikon maanantaista torstaihin 27.9. saakka. Uutistuotannossa on mukana lähes 60 opiskelijaa Radio-ja TV-, Urheilutoimittaja- ja Visuaalisen journalismin opintolinjoilta.

Harjoitustoimitus I on perinteisesti uutiskurssi, joka järjestetään uusille opiskelijoille heti johdanto-opintojen jälkeen. Tämä on myös ensimmäinen opintojakso, jonka aikana tuotetut jutut, kuvat ja podit julkaistaan. Lukuvuosi käynnistyi 20.8.2018. Lisätietoja HEOn mediaopinnoista.

HEO on mm. viestinnän koulutukseen erikoistunut kansanopisto Helsingin Kalliossa. Lisätietoja Suomen suurimmasta vapaan sivistystyön oppilaitoksesta löytyy opiston sivustolta heo.fi.

Raimo Ahonen, floppitaulun päätoimittaja