Uudet opiskelijat ovat jo ovella

Ensimmäinen hakijaryhmä pyörähti tutustumassa opiston toimintaan tiistaina. Puolisen sataa kiinnostunutta hakijaa osallistui opintojen esittelytilaisuuteen, jossa kävimme seikkaperäisesti läpi HEO-opintoja. Tilaisuuteen oli kutsuttu graafisen suunnittelun, kuvataiteen ja urbaanin kuvan, urheilutoimittajan, visuaalisen journalismin ja pelisuunnittelun opintoihin hakevia.

Puolet esiteltyjen opintojen opiskelijoista valitaan perjantaihin mennessä.

Jos opiskelu HEO Mediassa kiinnostaa, niin tästä linkistä pääset tutustumaan Urheilutoimittajan opintojen lukuvuoden 2015-16 opetussuunnitelmaan.

Hakuaika on käynnissä, joten ehdit vielä mukaan syksyllä alkaviin opintoihin. Hakijat kutsutaan esittelytilaisuuteen, johon osallistuvat hakijat ovat etusijalla opiskelijavalinnoissa. Tästä linkistä pääset suoraan hakulomakkeeseen.

Seuraava esittelytilaisuus on 3.6. Tervetuloa tutustumaan HEO-opintoihin.