Mummodiscoilua Vuosaaressa

Olin kuvaamassa tapahtumaa ke. 18.09.2019 ja paikalle saapui noin 300 innokasta tanssijaa ja hyvää musiikkia kuuntelemaan. Mummot ja papat tanssivat musiikin mukana innoissaan. Ne, jotka eivät pystyneet tanssimaan, olivat omalla tavallaan mukana musiikkitapahtumassa. Kaikilla oli todella hauskaa.

Tapahtumaa juonsi Tuija Piepponen, näyttelijä, ilmaisutaidon kouluttaja ja taiteilija. Hän hauskutti ihmisiä koomisilla tarinoillaan ja piti fiilistä yllä ennen pääesiintyjää. Sai tunnelman kattoon.

Kaikkia tanssitti ihana Meiju Suvas, joka sai kaikki vanhukset aivan innokkaiksi ja tanssilattia oli tupaten täynnä.

Levyjä soittivat:

Dj Kuk Norris ja Mikko Haapalainen

Koko paikassa oli huikea fiilis. Tällainen tapahtuma on hyvää mielen terveyttä ylläpitävää toimintaa yksinäisiä vanhuksia ajatellen. Piristää normaalia arkea. Tällaisia tapahtumia tarvittaisiin enemmän ja yhteiskunnan pitäisi mielestäni tukea tällaista toimintaa, että tapahtumia pystyttäisiin järjestämään useammin.