Habitare 2019

Olin kuvaamassa Habitare messuilla ja löysin mielenkiintoisia kuvia ja tarinoita.


Ville Kivilompolo ja Hokka Swing: pehmeästi keinuva keinu

Ville näytti, kuinka keinussa ollaan ja myös sen, kuinka siitä noustaan turvallisesti ylös. Hän kertoi käyttävänsä keinua myös saunassa.

Painovoimalla toimiva keinu rentouttaa selkää, lievittää jalkojen turvotusta, helpottaa selkä- ja niskakipuja sekä parantaa verenkiertoa.

Toimittaja Hanna Sumari esitteli Piklas-ikkunoita ja ulko-ovia

Unikkomekkoon pukeutunut iloinen Hanna Sumari kertoi, että Piklas pystyy tarjoamaan yhteensopivat ovet ja ikkunat.

Heillä on ilmainen suunnitteluohjelma, jolla loppukäyttäjä voi suunnitella omiin tarpeisiin sopivan ikkuna- ja oviratkaisun.

Ulko-oviin voidaan asentaa Rollockin älylukot, joita hallitaan ja etäohjataan älypuhelimeen ladattavan sovelluksen avulla.

Hanna Sumari esitteli värivaihtoehtoviuhkaa, jossa on yli 200 erilaista väriä.

Voit valita vakiovärien lisäksi muutaman kympin lisämaksulla ulko-oviin ja ikkunoiden sisäpintoihin minkä tahansa RAL-värikartan sävyn.

Ulko-oven sisä- ja ulkopintaan on mahdollista valita eri väri.

Ikkunoiden ulkopuolelle tulevan värin voit valita viidestä erilaisesta alumiiniväristä.

Skannon osasto

Skannon osastolla oli luonnollisen kokoinen hevospatsas, joka toi kivaa särmää kansainvälisten design huonekalujen ja sisustustuotteiden keskelle.

Skannon liikkeen valikoimassa on sohvia, pöytiä, tuoleja, tekstiilejä, valaisimia, sänkyjä, säilytyskalusteita, sisustustuotteita ja ulkokalusteita.

Skanno tarjoaa maksuttoman suunnittelupalvelun.

Stockmannin osasto: makuuhuone

Stockmannin osaston makuuhuoneen somisteissa ja petivaatteissa oli käytetty maanläheisiä, neutraaleja ja ruskeita värejä, joita liinavaatteiden sisältämät pöllö- ja eläinteemakuviot piristivät.

Casa Stockmannin Saga-tyynyliinojen ja -pussilakanoiden materiaalina on perkaalipuuvilla. Liinavaatteiden kuviot muistuttavat jonkin verran Iittalan Taika-sarjan satumaista, fantasiamaailma kuviointia.

Kristallirouva Oy:n Paula Söderholm

Kristallirouva on Pohjoismaiden suurin kristallitukku ja -myymälä, joka sijaitsee Museokatu 8:ssa Helsingin keskustassa.

Myymälässä on kristalliprismoja erilaisiin käyttötarkoituksiin, gobeliinityynyjä, seinävaatteita, koruja, soittorasioita ja muita koriste-esineitä.

Osastolla ollut myyjä sanoi, että he myyvät eniten swarovski lasiviiloja kristallikoristeilla, joita messuilla pystyi ostamaan alennettuun 8 euron kappalehintaan. Messuilla oli esillä myös erihintaisia kristalli roikottimia, joiden ketjujen päihin pystyi ostamaan muutamalla eurolla magneetteja, joiden avulla niitä voi ripustaa roikkumaan teräsesineistä.