Kärsämäellä henkilöauton ulosajo – kaksi ihmistä sairaalaa

Henkilöauto suistui tieltä Kärsämäellä sunnuntai-iltana. Onnettomuus tapahtui yhdentoista aikaan illalla Kokkolantiellä.Tapahtumapaikka sijaitsee Kärsämäeltä vähän matkaa Nivalan suuntaan. 

Henkilöautossa olleet kaksi henkilöä loukkaantuivat ja heidät vietiin jatkohoitoon Oulun yliopistolliseen sairaalaan. Loukkaantuneiden tilasta ei ole tällä hetkellä uutta tietoa. Onnettomuuden syytä ei ole saatu selville.

Paikalla oli kaksi pelastusyksikköä ja kaksi ensihoitoyksikköä pelastuslaitokselta. 

Ilmatieteenlaitoksen mukaan lämpötila on ollut sunnuntai-iltana yli kahden asteen, joten mahdollisesti tiellä oleva jää ei ole vaikuttanut suistumiseen tieltä. Ilmatieteenlaitoksen mukaan todennäköisesti ei myöskään ole satanut.

Kuvituskuva: Laura Lehtonen ja Inna Kivinen