Hesari vol 2

Toinen viikko alkaa olla paketissa. Tällä viikolla nettiuutisointi on mun osalta vähentynyt ja lehteen on tullu kirjoteltua enemmän. Maanantaina sain sivun verran tilaa (viikon henkilö Stephen Peyton ja tällä viikolla -osio), tiistaina ja keskiviikkona lehdestä saatto lukea Pumba Perttilän viiltävää Mestarien liigan -ennakkospekulointia. Keskiviikon lehden pieni tennisjuttu oli myös mun kynän tuotos.

Vappupäivänä lehteä ei tehty, joten eipä siitä sen enempää. Tänään on ollu haastattelupäivä. Aamulla tapasin Suomen ainoan naispyörätuolikelaajan (Amanda Kotaja), josta teen henkilöjutun näillä näkymin sunnuntain lehteen. Myöhemmin tänään juttelin puhelimessa Jari Kurrin kanssa. Kurrista mä väännän ens maanantain lehteen viikon henkilö -juttua.

MM-kisat alkaa huomenna ja Hesarillakin luonnollisesti se on prioriteetti nro 1, joten lätkähommia tullee riittämään.