Praktik 2/5

Klara Vappen vaan kaikille.. Työharjottelun toinen viikko on yhtä päivää vaille paketissa. Tää viikko on ollu vähän rikkinäinen, kun tosiaan vappu osu keskelle viikkoa. Maanantaina taas leikattiin tiistaina ulos tultavaa ohjelmaa ja tiistaina autoin Antti Koivukangasta sen selostusjuttujen kaa, etsin pelaajista tietoa ja keräilin faktoja. Tiistaina päivä päätettiin vähän lyhyeen ja päivän päätteeks syötiin vähän munkkeja ja juotiin simaa.

Tänää käytiin haastattelemassa Mika Poutalaa (olympialaisiin tähtäävä pikaluistelija), mäkin sain osallistua haastatteluun. Kun vappu tosiaan osui keskiviikolle meijän veckomöte on huomenna ja siellä päätetään mikä päivä mä lähen mun ekalle työmatkalle niinkin kauas kun ahvenanmaalle, mut lentokoneella kuitenkin ;D. Siellä mä teen oman jutun sit, mikä tietty tulee telkkariin.

Mutta työniloa kaikille ja trveligt veckoslut!

untitled1