Normaalin perheen normaali arki

Tamperelaisessa kerrostalossa on meneillään kaikkien rakastama perjantainen iltapäivä. Viikon aherrus on saatu päätökseen ja viimein voi lyödä vaihteen vapaalle sekä ottaa iisisti. Ainakin osittain.

Perheen isä on löytänyt paikkansa tuttuakin tutummalta olohuoneen sohvalta, seuranaan Aamulehden urheilusivut. Äiti osoittaa vieressä hellyyttä vastahakoiselle koiralle. Pihassa kuopus on lähdössä jokapäiväiselle energiajuoman hakureissulle koulupäivän jälkeen.

Toisaalla keskimmäinen väliinputoaja potee tylsyyttä Kauppahallin leipomon tiskin takana ja miettii päänsä puhki oman tulevaisuuden suhteen. Parinkymmenen minuutin bussimatkan päässä mummu paistaa lättyjä, sekä suunnittelee edessä häämöttävää ET-lehden risteilyä.

img_0858

img_0857

img_0853

img_0847

img_0845

Teksti ja kuvat: Oskari Andersson

Oskari Andersson