Barcelonan tähtipelaaja leikattiin Suomessa

Suomalainen ortopedi Sakari Orava leikkasi Barcelonan uuden tähtipelaajan Ousmane Dembelen eilen Turussa. Dembele, 20, saapui suomeen maanantaiaamuna. Toinen leikkauksen ortopedeista oli Lasse Lempainen.

Barcelona maksoi kesällä Dembelestä 105 miljoonaa euroa saksalaisseura Borussia Dortmundille. Hän ehti pelata vain kolmessa pelissä ennen loukkaantumistaan lauantaina Getafea vastaan pelatussa ottelussa. Dembele loukkasi vasemman reitensä.

Nyt näyttää siltä, että nuorukainen on sivussa 3-4 kuukautta eli tänä vuonna häntä ei todennäköisesti enää kentällä nähdä.

Orava on todella arvostettu urheilijoiden keskuudessa. Hän on leikannut urallaan muun muassa entiset tähtipelaajat Marco Van Bastenin, Pep Guardiolan, Fabrizio Ravanellin, Pierluigi Casiraghin, Didies Deschampsin, David Trezeguet’n ja David Beckhamin

Lähteet: Ilta-Sanomat

Toimittaja: Timo Harvey

Kuva: Tuuli Vähämäki