Euran Rajamaantiellä palanut broilerihalli tuhoutui täysin

Eurassa sijaitseva yli tuhannen neliön kokoinen broilerihalli on tuhoutunut tulipalon seurauksena sunnuntain ja maanantain välisenä yönä.

Palon syttymissyy ei ole vielä tiedossa. Pelastuslaitos on kertonut ryhtyvänsä selvittämään asiaa jo maanantain aikana. Rakennuksessa ei ollut palon aikaan eläimiä.

Broileritilan isäntä huomasi alkaneen palon saapuessaan hallin tekniseen tilaan alkuillasta sunnuntaina. Satakunnan pelastuslaitos sai hälytyksen hallille klo 17.50. Paloa lähti sammuttamaan toistakymmentä pelastuslaitoksen yksikköä. Palokunnan saapuessa paikalle peltinen broilerihalli oli jo täyden palon vaiheessa. Palon leviäminen alueen muihin rakennuksiin saatiin estettyä.

Pelastuslaitoksen yksiköt olivat saaneet palon sammumaan noin kahdeksalta illalla. Jälkiraivaukset jatkuivat hallilla kuitenkin vielä pitkälle aamuyöhön. Viimeiset yksiköt poistuivat paikalta kolmen aikaan.

 

Elina Niemi