Lahdenväylällä Vantaalla kaksi kolaria kilometrin säteellä toisistaan – osallisena kaikkiaan seitsemän ajoneuvoa

Vantaalla Lahdenväylällä on sattunut kaksi erillistä kolaria lähellä toisistaan.
Pelastuslaitoksen tietojen mukaan kolarissa olleista autoista kolme pystyi jatkamaan normaalisti matkaansa, kun neljä jäi odottamaan hinausta. Onnettomuudessa ei tullut henkilövahinkoja. Liikenne on palautumassa alueella hiljalleen normaaliksi.

Kolarissa osallisena oli niin henkilö- kuin pakettiautoja. Pelastuslaitos kertoo, että tie oli tapahtuma-aikaan kostea, muttei jäässä. Kolarit sattuivat Korson liittymän ja Myraksen välillä lähellä toisiaan. Onnettomuus aiheutti haittaa Helsingin suuntaan ajaville, sillä toinen ajokaista suljettiin.
Itä-Uudenmaan poliisin tviitissä kerrottiin että tilanne palautui normaaliksi puoli yhdeksän aikaan aamulla, ja ettei alkoholilla ollut onnettomuuteen osallisuutta.

Topias Pentala