Fury taisteli brutaalisti Wilderiä vastaan raskaan sarjan nyrkkeilytrillerissä

 

Tyson Fury otteli Deontay Wilderiä vastaan Las Vegasissa aamuviideltä Suomen aikaan. Ottelu kesti huimat 11 erää, ja molemmat menivät kanveesiin puolin ja toisin. Fury sai enemmän puhtaita osumia kamppailussa ja oli ansaitusti voittaja ottelun jälkeen. 

Teksti: Anton Eerola

Viimeisessä erässä Furylla oli selkeästi parempi ote. Furyn oikea koukku oli viimeinen isku Wilderille. Britti sai säilytettyä vyönsä. 

Ottelussa oli suuret panokset. Las Vegasin illassa katsomo oli tupaten täynnä porukkaa. Wilder sai ensimmäisen viiden erän sisään Furyn myös kanveesin puolelle, mutta huikeassa trillerissä Fury nousi todellisen taistelijan lailla lopulta voittajaksi. 

Ottelusta jäi silti monelle hieman huono maku suuhun. Ottelun hävinnyt Wilder jätti huomioimatta vastustajansa aika tylyllä tavalla. Nyrkkeilyn hyviin tapoihin kuuluu aina kunnioittaa häviäjää ottelussa kuin ottelussa. 

Wilder ei mennyt kiittämään vastustajaansa tai puhunut mitään ottelusta. Wilder oli varmasti pettynyt ja todennäköisesti vihainen joko itselleen tai tuomarille. Siitä huolimatta aina kuuluisi arvostaa vastustajaa.

Fury latasikin ottelun jälkeen Wilderistä suorat sanat: ”Hän on idiootti!”