Sään kylmetessä pääkaupunkiseudun skeittarit vetäytyvät halleihin 

Vuonna 2021 Kontulan skeittihalli täytti 20 vuotta. Halli on ollut perustamisesta lähtien Suomen suurin skeittihalli ja erityisen suosittu paikka talvisaikaan. Halli on täysin maanalainen ja se on todellisuudessa väestönsuoja, jonka sisätiloihin on rakennettu loistavat puitteet skeittaukselle. Hallilla järjestetään koko talvikauden ajan skeittaukseen liittyviä erilaisia tapahtumia, kuten skeittikoulua ja skeittikirpputoria. 

Frontside Nose-grind

Backside Crooked Grind

Sosiaalisuus on iso osa skeittikulttuuria. Uusia kavereita ja kaveriporukoita syntyy skeittauksen ohella. Halleilla käyvät pääasiassa skeittarit ja suurempiin tapahtumiin virtaa muutakin väkeä tunnelman vuoksi.

Calle ja Jerry saapuivat hallille hyvissä ajoin Helride Collective RYn jäsenille varatulle skeittivuorolle maanantai-iltana. Helride RY on skeittareiden perustama yhdistys, joka järjestää kesäisin kolme päivää kestävän HELRIDE-tapahtuman Helsingissä. Yhdistyksen pääasiallinen tehtävä on edistää pääkaupunkiseudun skeittimahdollisuuksia ja kehittää suomalaista skeittikulttuuria.

Rento Frontside Noseblunt kaareen

Suuret kiitokset kaikille hallilla maanantaina paikalla olleille! Nähdään Kontulassa ;)!