Arttu Lindeman palasi julkisuuteen pitkän hiljaiselon jälkeen.

Julkisuudesta kadonnut Arttu Lindeman julkaisi hetki sitten uutta musiikkia. Artistin tyyli on kuitenkin täysin erilainen kuin ennen.

Entinen rap artisti ja sometähti julkaisi instagramiin uutta kuva-ja video materiaalia, missä artisti on täysin tunnistamaton. Uusi tyyli huokuu punk ja rock henkeä. Lindeman on värjännyt tukkansa vaaleaksi ja silmät on meikattu kajaalilla. Artistilla on yllään nahkahousut, valkoinen toppi ja korkokengät. Lindeman katosi julkisuudesta vuonna 2020 kokonaan, eikä hänestä ole sen koommin kuultu. Nyt artisti on kuitenkin julkaissut uutta musiikkia aivan uudelle tyylillä, sillä entisen rap musiikin tilalle on tullut punk ja rock henkistä musiikkia. Onko tämä sitä oikeaa Arttu Lindemania? 

Tavoitin artistin intsagramin puolella kyselläkseni häneltä kuulumisia. Artisti kuitenkin kertoo että ei anna haastatteluita tällä hetkellä, sillä hänen uuteen tyyliinsä kuuluu se että kuulumiset yms kuullaan hänen musiikkinsa kautta.  Artisti aikoo pitää tätä linjaa, ainakin toistaiseksi. 

Lindeman tuli tunnetuksi videobloggaajana ja rap artistina. Artisti teki ennen Youtube kanavalleen videoita sometähti Jarkko Parkkalin kanssa. Videoissa mm. Testattiin erilaisia ruokia, kokkailtiin ja oltiin yökylässä. Artisti teki myös rap henkistä musiikkia ja kesäkuussa vuonna 2016 julkaistu hitti “läikkyy” kuunnteltiin julkaisuyön aikana yli 60 000 kertaa. Se nousi Sportifyn 50 kuunnelluimman kappaleen listalla kuudenneksi ja artisti valittiin Helmikuun Emma Gaalassa vuonna 2017 “vuoden artisti”. 

Lindemanin keikkailee seuraavan kerran pitkän tauon jälkeen 12.marraskuuta Lahdessa ravintola Torvessa. Artisti kertoo Instagramin puolella keikkoja julkaistavan lisää lähiaikoina. Lippuja keikalle myy lippu.fi ja lipun hinta on 12,50€. Tapahtuman ikäraja on K-18.

Kirjoittaja: Linda Mäkinen