Alati vaarallinen Petteri Forsell

Petteri Forsell on Kokkolassa syntynyt huippujalkapalloilija. Forsell on pelannut Suomessa kolmessa seurassa KPV, VPS ja IFK Mariehamn. Myös ulkomaan kentät  ovat tulleet tutuksi hänen pelatessaan turkkilaisessa Bursasporissa.

Forsell teki 2012 elokuussa viisivuotisen sopimuksen Bursasporiin, joka purettiin yhteisymmärryksessä vuotta myöhemmin. Nyt Forsell on ilman sopimusta.

Forsell on pelipaikaltaan hyökkäävä keskikenttäpelaaja joko laidalla tai keskellä. Hänen tavaramerkkinsä ovat hurjat kaukolaukaukset ja erikoistilanteet. Laukaukset lähtevät sekä vasemmalla että oikealla jalalla kovaa ja leijaillen.

Petteri, joka pystyy luomaan paikkoja joukkuekavereilleen ja viimeistelemään myös  kaukaa. Hän on pysyvä uhka vastustajan maalivahdille. Kahden viime kauden aikana yhteensä 13 maalia ja 11 syöttöä Veikkausliigassa 26 ottelussa.

Forselia pidetään taiteilijasieluna ja hän on pelaaja, joka jakaa ihmisten mielipiteet. Toiset pitävät häntä todellisena taikurina ja toiset kebabia ahmivana pullukkana.

Maajoukkueessa 22-vuotias Forsell on esiintynyt kerran,  Israelia vastaan Helmikuussa 2013 onnistuen myös maalinteossa komeasti.

Jesse Happonen

Lähteet;

http://www.palloliitto.fi/maajoukkueet/u21/pelaajat/petteri-forsell

http://fi.wikipedia.org/wiki/Petteri_Forsell

https://www.youtube.com/watch?v=1au0zz0Yt_g

http://www.veikkausliiga.com/Player.aspx