Antero Mertarannan jalanjäljillä

 

 

1468576_10151730354236957_1755041605_n

kuvassa Feliks Heikkinen

 

Olen Feliks Heikkinen. Alun perin kotkalainen, 24-vuotias, entinen postimies nykyinen urheilujournalismin opiskelija. Intohimoihin kuuluvat jalkapallo, salibandy ja jääkiekko. Toivon saavuttavani mainetta ja kunniaa urheilutoimittajana, kun en urheilijan uran bussiin ehtinyt. Pieni mies, suuri ääni.

 

 

 

91319

Urheiluruutu, kuvassa Petra Manner

Yle Urheilu

Minun mielestä parhain urheilutoimitus ja se urheilumedia jota käytän eniten on Yle Urheilu. Ylen urheilutoimituksella on laajasti uutisia monesta eri lajista. Internet-sivuston ulkoasu on hyvin rakennettu ja muotoiltu. Lukijan on helppo tarkistaa uusimmat urheilu-uutiset sivulta suosikkilajistaan. Siksi pidän urheilu-uutisten lukemisesta Ylen nettisivuilta, teksti-tvltä tai katsomalla Urheiluruutua mikä tulee joka ilta klo 20.30 Yle TV1 kanavalta. Yle Urheilu toteuttaa erittäin ammattimaisesti uutisten toimituksen, ja ohjelmien ulkomuoto ja sisältö on erinomainen.

 

http://yle.fi/urheilu/          https://twitter.com/yleurheilu

Antero Mertaranta

 

mertsi

Antero Mertaranta selostamassa jääkiekkoa

Antero Mertaranta, tuo suomalainen selostajalegenda. Hän on selostanut televisiossa jalkapallosta yleisurheiluun. Hänen selostustapansa on upea, se saa jokaisen innostumaan lajista kun lajista, ja luo mahtavan tunnelman kotikatsomoihin. Legendaarisimpiin selostuksiin kuuluvat jääkiekon MM-kisat 1995,2011 ja Jukka Keskisalon 3000 metrin esteitten juoksu vuoden 2006 yleisurheilun EM-kilpailuissa. Mertaranta on tunnettu myös legendaarisista lausahduksistaan ja tarinoistaan otteluiden aikana. Mertaranta soittaa myös rumpuja Anza Mertaranta Allstars bändissä ja juonsi Se on siinä-viihdeohjelmaa vuosina 2001-2009.

“Siellä istui iso paha susi, Jevgeni Artjuhin. Mutta mitä on tehnyt punahilkka? Punahilkalla on ollut eväät kunnossa. Punahilkka on tuonut eväät sinne kuuluisaan mummon tupaan ja pitänyt ne siellä. Ja iso paha susi on kysynyt: Mitä sinulla on pussissa? Mitä sinulla on pussissa? Siellä on kolme maalia pussissa.”

Tulevaisuudessa toivon että Mertarannalle suodaan kunnia olla yksi Suomen Jääkiekkoleijonista, ja että nuoret selostajamme ottavat mallia hänen tavastaan luoda urheilutapahtumaan tunnelma, jotta saadaan nauttia tulevaisuudessakin urheilusta täysin rinnoin.

“Se on siinä!”

https://twitter.com/AnzaMertaranta  http://fi.wikipedia.org/wiki/Antero_Mertaranta

Antero Mertarannan parhaita

suosikkisivustojani:

floorball.fi

livescore.com

iltasanomat.fi/urheilu

premierleague.com

yle.fi/urheilu