Rovaniemen sydämestä studioisännäksi etelään

Juho Yrttiaho

PÖÖ

Kuvassa: Juho Yrttiaho

 

Olen aina tykännyt harrastaa ja seurata urheilua, joten urheilutoimittajan työ on looginen uravalinta minun kohdallani. Tykkään keskustella ihmisten kanssa urheilua koskevista asioista ja vaihtaa muiden kanssa mielipiteitä. Tämän alan hommissa pääsen tekemään juuri sitä, mitä rakastan, eli keskustella urheilusta, tehdä urheiluaiheisia kolumneja ja jakaa urheilu-uutisia.

 

 

tw

Twitterin logo.

                                 Paras lähdesivusto: Twitter / http://www.twitter.com

Twitter on yhteisö- ja mikroblogipalvelu, jossa käyttäjät voivat keskustella keskenään  itseään kiinnostavista asioista. Nykypäivänä se on yksi suurimmista sosiaalisista medioista  mitä on ja kasvua tapahtuu kokoajan. Nykypäivänä myös lähes jokainen urheiluseura  löytyy Twitteristä, johon he päivittävät ottelutietoja ja yleistä tietoa joukkueesta, joten  sen kautta on hyvä seurata esimerkiksi omaa lempijoukkuetta ja pysyä kokoajan ajan  tasalla.

     

                                                              Paras urheilujournalisti:

nonii

Kuvassa YLE Urheilun studiotiimi. Vasemmalla Riku Salminen ja toinen vasemmalta AJ Sipilä. Kuva otettu HS.fi sivustolta.

Parhaita urheilujournalisteja ovat YLE Urheilun Riku Salminen ja Antti-Jussi Sipilä. Molemmat ovat studioisäntinä YLEn järjestämissä tapahtumissa, lisäksi Sipilä hoitaa vielä selostajan hommia koripallon puolella. Studioisäntä on itselle se päätavoite, joten olen yrittänyt seurata tarkemmin näiden miesten hommia. Molemmat ovat hoitaneet aina roolinsa hyvin ja rennolla otteella, joten semmoista studiota on mukava katsoa, missä studioisäntäkään ei ole kauhusta jäykkänä. Molemmat miehet löytyvät myös twitteristä: https://twitter.com/SalmisenRiku & https://twitter.com/AJ_Sipila. Yleensä ison mediatalon urheilujournalistit päivittelevät Twitteriin minkälainen on esim. päivän studio-ohjelma, tai minkälaista taustatyötä journalistit ovat tehneet päivän töiden eteen.

 Linkit mistä etsin tietoa ja juttuja:

www.goal.com

www.jatkoaika.com

keskustelu.jatkoaika.com

www.nhl.com

Twitter: https://twitter.com/JYRTTIAHO