Liikavarpaasta uudeksi Liigavarpaaksi

@saarelammikko

Minun nimeni on Mikko Saarela ja olen 22-vuotias mies Oulusta. Suurin intohimoni on jääkiekko, jota olen itsekin pelannut seitsemän kauden verran. Tavoitteeni on ansaita elantoni työstä urheilun parissa.

Kaksi askelta kohti tuota tavoitetta on jo otettu. Opiskelupaikka HEO:sta urheilujournalismilinjalta on ensimmäinen ja paikka Jatkoaika.comin NHL-toimittajana on toinen.

Suurin unelmani on selostaa NHL:n Stanley Cup -finaaleita.

Urheilumedia Jatkoaika.com @jatkoaika

jatkoaika

Paras urheilumedia jääkiekkohullulle urheilujournalistin alulle on Jatkoaika.com. Siellä uutisoidaan sekä Suomen maajoukkueesta että kaikista suomalaisittain tärkeimmistä sarjoista hyvää tahtia ja muutakin sisältöä tulee kohtuullisesti. Lisäksi teksti on laadukasta, vaikka sivua pyöritetäänkin vapaaehtoistyöllä. Sivuston antoisinta tekstiä on mielestäni väittelyt, joiden useat mielipiteet tuovat tekstiin aivan erilaista väriä.

Päätoimittajana on toiminut vuoden 2012 kesäkuusta lähtien Antti Wennström.

Jatkoajan nettisivuille pääset tästä.

Journalisti Vesa Rantanen @vrantanen

rantanen

Mielestäni hyvä journalisti aiheuttaa keskustelua. Siinä Vesa Rantanen onnistuu. Rantanen uskaltaa sanoa mielipiteensä, vaikka se olisi kritiikkiä ja sen kohteena olisi suurikin tähti. Siksi hän on mielestäni paras.

Suurimman kohun urallaan Vesa Rantanen aiheutti 2004 MM-kisojen alla, kun epäili Teemu Selänteen pelikunnon olevan liian heikko Suomen joukkueeseen. Välit kylmenivät Selänteeseen pitkäksi aikaa. Rantanen sai kuitenkin tuotua mielipiteensä julkisuuteen, mikä on mielestäni journalismin ydin.

Linkit:
http://www.eliteprospects.com/
https://twitter.com/
http://www.insidespanishfootball.com/
http://www.livetulokset.com/
http://www.iltalehti.fi/urheilu/
http://www.nhl.com/