Esiintymään kameran molemmille puolille

minäitsecropattu

Michael Pounds

Minä, @mikepounds008

Ensimmäinen juttu. Jännittää kirjoittaa, mutta raapusti jossain vaiheessa Stephen A. Smith myös ensimmäisen juttunsa tässä jännittyneessä tilassa. Olen viimeiset 8 vuotta esiintynyt kameran edessä ( pelaan siis koripalloa Korisliigassa, 9. Kausi alkaa lokakuussa KTP:n paidassa). Urheilujournalismi on aina pienesti takaraivossa kolkutellut ja keväänä 2014 päätin ottaa härkää sarvista. Koripallo on edelleen suurin intohimoni ja ensimmäistä mestaruuttani lähden tavoittelemaan alkavalla kaudella. Joten tarkoitus on pitää kahdet juhlat keväällä, Mestaruus sekä valmistujaiset.

 

 

 

 

 

 

espn2

ESPN

Media, ESPN, @espn, @SportsCenter

USA:n suurin urheilumedia. Jokaisesta lajista joka kiinnostaa minua, jokainen laji millä on vähänkään merkitystä.
ESPN seuraa liveajassa jokaista USA:n 4 isoa ammattilaissarjaa ( NBA, NFL, MLB, NHL) ja tuo niistä uutiset välittömästi sivustolleen.
ESPN ei ainoastaan jaa uutisia ja tuloksia, sieltä tulee myös kolumneja, tilastoja sekä eriävät mielipiteet.
ESPN on maailmanlaajuisesti tunnettu ja luotettava brändi ja kasvaa koko ajan, mm. Grantland-sivusto joka on omistettu täysin podcasteille sekä kolumnisteille jotka ovat alansa parhaimmistoa.

 

 

 

Stephen A. Smith

Stephen A. Smith

Henkilö, Stephen A.Smith,  @stephenasmith

Stephen A. Smith on loistava urheilujournalisti koska hän ottaa kantaa myös sosiaalisiin asioihin ja miten urheilu vaikuttaa näihin asioihin, etenkin afro-amerikkalaisiin. Kolumnisti ja TV-hahmo, joka seuraa erityisen tarkasti NBA:ta. Persoona joka jakaa mielipiteitä, mutta kertoo aina mitä hän on mieltä eikä anna julkisen paineen hallita hänen mielipidettään asiasta.
Hänellä on erittäin hyvät lähteet NBA:n siirtoihin, mitä kulisseissa tapahtuu ja hänen lähteensä ovat todella luotettavia.

 

Omat linkit:

 

REALGM

GOAL