Kilpajuoksu selostamoon

 

10488223_838291216194550_5826172947697969114_nOlen Reo Hurskainen, Helsingissä asuva 20- vuotias nuorimies. Minun suurimmat kiinnostuksen kohteeni urheilun saralla ovat jalkapallo ja vapaaottelu. Valmistuin ylioppilaaksi joulukuussa 2013 minkä jälkeen lähdin suorittamaan asepalveluksen Vekaranjärvelle. Omaan urheilutaustaani kuuluu päälimmäisenä 10 vuotta yleisurheilua, pääpainonani juoksulajit. Päämatkani olivat kaikki sadan metrin pikapyrähdyksestä 800 metrin taktisempaan juoksuun. Haaveisiini kuuluu päästä seuraamaan suuria urheilutapahtumia paikan päälle ja kertoa niistä ihmisille niin selostamisen kuin kirjoittamisenkin keinoin.

 

 

 

 

 

Kuvakaappaus sivustosta

Kuvakaappaus sivustosta

Vapaaottelun uutissivusto http://www.mmafighting.com/ on yksi suosituimmista amerikkalaisista ainoastaan vapaaotteluun (MMA= Mixed Martial Arts) keskittyvistä sivustoista, jonka uutisoinnin piirin kuuluu maailman johtavan UFC– sarjan lisäksi myös pienempien ammattilaisorganisaatioiden tapahtumista kertominen. Sivuilta löytyy erittäin kattavasti uutisia, videohaastatteluja sekä huhuja mahdollisista tulevista otteluista.
MMA Fighting.com-sivuston journalistit lähettävät noin kerran viikossa suorana katsottavan keskustelu ohjelman (MMA Beat) jossa he puivat vapaaottelumaailman tapahtumia menneeltä viikolta. Maanantaisin on sivustolla katsottavissa myös The MMA Hour ohjelma, jossa päätoimittaja Ariel Helwani haastattelee MMA maailman henkilöitä joko puhelimen, videokuvan tai studiossa tapahtuvan face-to-face keskustelun avulla.

 

Helwani haastattelemassa UFC- ottelija Nick Diazia. Kuvakaappaus YouTubesta

Helwani haastattelemassa UFC- ottelija Nick Diazia. Kuvakaappaus YouTubesta

Lempijournalistini on Ariel Helwani, joka toimii päätoimittajana edellämainitulla MMA fighting- sivustolla. Hän on kirjoittanut vapaaotteluun liittyviä uutisia vuodesta 2006 asti. Hän on kolminkertainen World MMA Award Journalist of the Year– palkinnon voittaja ja hän onkin eräs yksi näkyvimmistä journalisteista vapaaottelumaailmassa. Hän kirjoittaa laadukkaita juttuja ja hänen tietonsa lajista ovat vuosien saatossa tehneet hänestä asiantuntevan ammattilaisen. Hän on aktiivinen twitterissä myöskin, mikä löytyy linkeistä alapuolella.

 

 

Omat linkit

http://www.mmafighting.com/

http://www.twitter.com/arielhelwani
http://www.mtv.fi/sport/
http://yle.fi/urheilu/
http://uk.ufc.com/