Kohonen teki historiaa Salibandyliigassa

SPV:n Mikko Kohonen iski historialliset tehopisteet eilisessä ottelussa Nokian KrP:tä vastaan. 38-vuotias pistenikkari saalisti ottelussa tehot 1+3 saavuttaen näin ensimmäisenä pelaajana Salibandyliigassa 800 pisteen rajapyykin. Kohonen on uransa aikana mättänyt 514 maalia ja 286 syöttöpistettä.

Toisena kaikkien aikojen pistepörssissä on Henri Johansson, joka pelaa juurikin Nokian KrP:ssä. 31-vuotias maalinsylkijä iski eilisessä ottelussa tehot 2+1 ja on ainoastaan pisteen päässä Kohosesta. Johanssonilla maaleja on kasassa 465 ja syöttöjä 334. Ennen eilistä kamppailua miehet olivat siis tasapisteissä Salibandyliigan kaikkien aikojen pistepörssissä. Ottelu päättyi SPV:n 8-7 jatkoaikavoittoon.

Lähteet: Päivän lehti

Toimittaja: Joni Eriksson

Kuva: Evita Olenius