Patrik Laine ja Teuvo Teräväinen hurjassa iskussa viime yön harjoitusotteluissa

Patrik Laine teki hurjat viisi pistettä viime yön harjoitusottelussa Calgarya vastaan.
Laine teki ottelussa kaksi maalia ja oli syöttämässä kolmea muuta.

Winnipeg voitti Calgaryn lukemin 5-2. 19 vuotiaan nuorukaisen  molemmat maalit syntyivät ylivoimalla. Laine syötti ottelun avausmaalin, jonka iski Mark Scheifele ajassa 9.08. Toisen syötön Laine sai Nikolaj Ehlersin maalista toisessa erässä. kolmas tuli päätöserässä kun hän syötti Dustin Byfuglienin maalin.

Laine ei ollut ainoa suomalainen joka loisti viime yönä sillä myös Carolinan Teuvo Teräväinen onnistui tekemään kaksi maalia Carolinan 6-2 voitossa Edmonton Oilersia vastaan. Teräväisen molemmat maalit syntyivät ensimmäisessä erässä.

Toimittaja: Miku Rosenbröijer

Kuva: Tuuli Vähämäki