Jääkiekkoilija Jori Lehterä mukana huumevyyhdissä?

NHL-seura Philadelphia Flyersistä sekä Leijonista tuttu keskushyökkääjä Jori Lehterä, 30, on epäiltynä huumerikoksesta. Asiasta uutisoi ensimmäisenä MTV.

Sisä-Suomen poliisi tutkii noin kahden kilon kokaiinijuttua Tampereen seudulla sekä muualla Pirkanmaalla.  Kokaiinia on kaupattu jo tammikuusta 2017. Rikoksesta otettiin kiinni epäiltyjä Lehterän mökiltä Näsijärven rannalta. Lehterä ei ollut vielä silloin 23:n epäillyn joukossa mukana. 

Poliisi suorittaa esitutkintaa ja on siitä syystä kuulustellut Lehterää. Hän on kieltänyt syyllistyneensä rikokseen.

Lehterä on pelannut NHL:ssä neljä kautta eli tuleva kausi on hänelle viides. St. Louis Bluesissa hän pelasi ennen siirtymistään Flyersiin. Lisäksi Lehterä on pelannut KHL:ssä neljä kautta sekä edustanut SM-liigassa Jokereita ja Tapparaa. Leijonissa keskushyökkääjä on pelannut muun muassa Sotsin olympialaisissa vuonna 2014. 

Toimittaja: Ansa Laukkanen