Kiekko-Espoon kapteenisto julki

Suomi-sarjaa pelaava Kiekko-Espoo on nimennyt edustusjoukkueen ensimmäisen kapteeniston.

Täksi kaudeksi Suomi-sarjaan liittynyt Kiekko-Espoo tiedotti kotisivuillaan 21.9. kapteeniksi Nikke Kettukankaan, kunnia ei ole Kettukankaalle ensimmäinen sillä 26-vuotias vasemmalta laukova puolustaja toimi Blues A-junioreiden kapteenina. Kettukangas kertoo johtavansa joukkuetta esimerkillään ja olemalla reilu joukkuetovereita kohtaan.

– Hieno kunnianosoitus, että saa olla näin hyvässä joukkueessa kapteenina. Se on hienoa että arvostetaan pelaajana ja ihmisenä, Nikke Kettukangas toteaa Kiekko-Espoon tiedotteessa

Varakapteeneiksi Kiekko Espoo nimesi Markus Hämäläisen, Jimi Santalan ja Niki Kailan. Varakapteenien tehtävänä on olla Kettukankaan taustatukena ja apuna kapteenin tehtävissä sekä tarvittaessa toimimaan otteluissa kapteenina, jos Kettukangas ei ole pelaavassa kokoonpanossa.

Kiekko-Espoon urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits ja päävalmentaja Mikko Juutilainen on valinnoista erittäin tyytyväinen. 

Nikke toimii luontaisesti niillä arvoilla millä halutaan seuraa edustaa. Hän on luotettava, urheilullinen ja hyvä esimerkki ulospäin sekä joukkueen sisällä.Myös varakapteenisto tuo oikeanlaista esimerkkiä ja kokemusta joukkueen toimintaan.ssä on hyvä porukka edstamaan Kiekko-Espoota niin kaukalossa kuin sen ulkopuolellakin,  Hirscohvits kuvailee kapteenistoa.

Kiekko-Espoo pelaa kotiottelunsa Espoonlahden Jäähallissa, joka vetää yleisöä noin 600 katsojaa. Suomi-sarjassa pelaa 16 joukkuetta ja sarjassa pelataan 32 ottelua, mikä tarkoittaa että joukkueet kohtaavat kaksi kertaa runkosarjan aikana. Suomi-sarja on maamme kolmanneksi korkein sarjataso heti Mestiksen jälkeen. Kiekko-Espoon seuraava mittelö käydään 29.9. heidän kotiluolassaan.

Kaudella 2016-2017 espoolaisia edusti Espoo United joka pelasi Mestistä. Joukkue ei ottanut tuulta purjeisiin kaukalossa eikä sen ulkopuolella ja seura hakeutui konkurssiin Huhtikuussa 2018. Tästä johtuen junioriseura Kiekko-Espoo päätti perustaa myös miesten edustusjoukkueen joka sai paikan Suomi-sarjasta.

Toimittaja: Olli Hietanen