Tapparan Patrik Puistola vaikeassa tilanteessa

Seurasin 24.9 pelatussa Tappara-Kärpät ottelussa Puistolan otteita. Patrik Puistola pelasi ottelussa 7:24 Tampereen Tapparan nelosketjussa. Hänen ketjun sentterinä pelasi kokenut Juhani Jasu sekä toisella laidalla Anton Ollikainen.

Puistolan ketju ei saanut pelata kovin paljoa ja vaihdot mitkä he olivat jäällä menivät pääosin puolustuspäässä. Joitakin aloituksia ketju pääsi aloittamaan hyökkäyspäässä, muttei saanut isompaa pyöritystä käyntiin missään vaiheessa. Toisessa erässä ajassa 30:24 Kärppien Juho Lammikko koukkasi Tapparan puolustaja Ben Bloodia, jolloin myös Puistolan nelonen oli jäällä eli voi sanoa ketjun hankkineen jäähyn. Lopussa kun Tappara puolusti johtoaan ei Puistola päässyt enää pelaamaan. Kyseinen peli menee Puistolalta aika neutraaliksi lopulta, sillä ketju ei tehnyt isompia virheitä, eikä myöskään tuottanut ihmeempiä.

Kokonaisuudessaan Puistola on erittäin lahjakas pelaaja, jolla on mahdollisuudet vaikka minne. Hänet varattiin NHL:ään Carolina Hurricanesin toimesta kesällä 2019 kolmannella kierroksella. Yleisesti Puistolan vahvuuksia ovat hyökkäyspeli ja varsinkin maalinteko. Hänet valittiin keväällä 2016 Pohjola leirin arvokkaimmaksi pelaajaksi. Hänen isänsä Pasi Puistola pelasi pitkän uran jääkiekkoilijana sekä voitti Maailmanmestaruuden keväällä 2011. Alkukauden muissa peleissä Puistola ei ole myöskään isoon rooliin päässyt Tapparan kivikovassa joukkueessa. Tapparassa Puistolan pitää tehdä kovasti töitä jo mahtuakseen kokoonpanoon. Hän pelasi Mestistä jo 17-vuotiaana 22 peliä tehoin 15+11=26, jotka kertovat että hän luultavasti tehoilisi myös Liigassa jos pääsisi isompaan rooliin. Hän on kuitenkin vasta 18-vuotias ja luultavasti viimeistään ensi kaudella pääsee myös isompaan rooliin Tapparassa.