HIFK tylytti Ilveksen – Joonas Järvinen tyytyväisenä: “Pelattiin fiksua kiekkoa”

Viime aikoina pahasti kontannut HIFK paransi selvästi otteitaan keskiviikkona. llves kaatui vakuuttavan esityksen jälkeen numeroin 4-0.

HIFK:n pukukopissa oli voitetun ottelun jälkeen hyvä meininki. Voitto Ilveksestä irtosi todella hyvällä pelillä ja samaa mieltä oli kotijoukkueen puolustaja Joonas Järvinen.

– Kyllä me pelattiin fiksua kiekkoa tänään. Puolustettiin hyvin ja tiiviisti ja tehtiin sitä hommaa erittäin hyvin. Tiedettiin, että Ilves on todella kova joukkue hyökkäämään ja tekemään maaleja, niin lähdettiin nollaamaan sitä niiden peliä ja onnistuttiin siinä hyvin.

Ensimmäinen erä oli vielä HIFK:lta tahmea, mutta toisessa erässä joukkue lisäsi kaasua

-Tehtiin ehkä pieniä taktisia muutoksia. Ehkä oli meiltä vähän hiljaisempi aloitus ja vastustaja tuli kovaa päälle, mutta päästiin kuitenkin hyvin peliin mukaan ja siitä vielä niskan päälle.

HIFK paransi todella paljon viisikkopelaamistaan, sillä viime viikolla TPS-ottelussa se oli todella heikkoa.

-Onhan meillä tossa ollut selkeästi ongelmia meidän pelissä. Me ollaan niitä yritetty paikata tässä pitkin vuotta ja nyt saatiin hyvä tulos.

Vaikka HIFK on pitkään pelannut heikosti, ei usko joukkueessa ole loppunut.

-Ei meillä usko ole missään kohtaan ollut koetuksella. Kyllä me tiedetään mikä potentiaali tässä joukkueessa on. Välillä on vähän vaikeampaa kuin toisinaan, mutta keväällä nämä pelit vasta ratkotaan.

Viikonloppuna HIFK saa testata todella osaamistaan, kun HIFK kohtaa Kärpät kaksi kertaa viikonlopun aikana. Järvinen odottaa viikonloppua innolla.

-Hyvillä fiiliksillä lähdetään kohti Oulua. Kaksi tosi kovaa kiekkomatsia edessä ja hyvä jengi vastassa, niin mikäs se hienompaa, tuumi Järvinen.