Koovee jäi karusti vieraiden jalkoihin

Ottelu pääsi vauhtiin hyvin aikaisessa vaiheessa, kun Elias Elomaa löi kakkoskiekon sisään maalin edestä ja sytytti punalampun palamaan digitaalien näyttäessä aikaa 1.29. Esityön maaliin tekivät Lauri Huhdanpää sekä Oskari Halme. Koovee ei ehtinyt kauaa johtoasemasta nauttia kun Kiekko-Espoon Kurtis Mclean tasoitti pelin pienellä onnenkantamoisella vain noin puolitoista minuuttia myöhemmin ajassa 2.50.  Mcleanin osumaan syöttäjinä olivat Anton Ollikainen ja Arto Laatikainen. Ensimmäiset viisi minuuttia oli vauhdikasta päästäpäähän meininkiä kun Koovee onnistui jälleen maalinteossa ajassa 3.59 maalin tekijänä Niko Lahtinen komealla kudilla ohi Kiekko-Espoon maalivahti Riku Lindroossin, Joona Koppasen ja Santeri Sillanpään esityöstä. Tästäkään ei kauaa ehtinyt Kooveen johtoasema vanheta, kun Kiekko-Espoo tuli jälleen tasoihin ylivoimalla Petteri Villasen toimesta. Villasen maalin alustivat Erik Autio ja Timi Lahtinen.

Tasoituksen jälkeen oli Kiekko-Espoon aika lisätä kaasua kun ensimmäisen erän puoliväli oli ylitetty. Niko Seppälä ajassa 11.19, tämän jälkeen Anton Ollikainen kahdesti. Ottelu oli tässä vaiheessa jo taputeltu. 

Toiseen erään lähdettäessä Koovee vaihtoi maalinsuulleen Verneri Virtasen, kun ottelun aloittanut Kimmo Rautiainen ei päässyt tasolleen avauserässä. Kiekko-Espoo johti ottelua 2-5, ja tuli silti aktiivisempana osapuolena jäälle. Koovee jäi tylysti vierailijoiden jalkoihin kaksinkamppailuissa. Ajassa 4.49 Erik Autio tälläsi viivasta one timerin ohi Verneri Virtasen ylivoimalla. 

Aution maalin jälkeen, peli passivoitui ja Kooveekin lähinnä odotteleli puolitoista erää summerin soimista. Viimeisessä erässä Niko Lahtinen kaunisteli lukemat 6-2. 

Koovee kohtaa seuraavaksi 10.10 TUTOn turussa, ja Kiekko-Espoo matkustaa Vantaalle K-Vantaan vieraaksi 9. päivä.

 

Kristian Salonen