Indian Wellsin ATP-turnaus jatkuu tänään

Yhdysvalloissa Kaliforniassa järjestettävässä tenniksen Indian Wells ATP-turnauksessa pelataan neljännesvälierät. Kovilla kentillä nähdään taas maailman huippuja. Miten käy hallitsevan US Open -mestarin Daniil Medvedevin, kun hän kohtaa Bulgarian Grigor Dimitrovin?

Kuva: Casper Ruud/Instagram

Teksti: Anton Eerola

Tänään illalla yhdeksältä Suomen aikaan jatketaan neljännesvälieriä tenniksen maailmassa. Kaliforniassa pelattavassa ATP- turnauksessa tänään kisaavat Aslan Karatsev, Hubert Hurkacz, Diego Schwartzman, Casper Ruud, Daniil Medvedev, Grigor Dimitrov, Tommy Paul ja Cameron Norrie. 

US Openin hallitseva mestari sekä parhaimmalla ATP- sijoituksella pelaava venäläinen Medvedev kohtaa Bulgarian Dimitrovin odotetussa ottelussa. 

Viisi vuotta nuorempi Medvedev on ennakkosuosikki ottelussa, mutta Dimitrov on silti potentiaalinen haastaja. Pari on kohdannut neljä kertaa aikaisemmin, ja  Medvedev on voittanut otteluista kolme.

Norjan 22-vuotias superlupaus Casper Ruud saa tänään vastaansa Argentiinan kokeneen Diego Schwartzmanin. Norjalainen on pelannut muun muassa Suomen Emil Ruusuvuorta vastaan US Openissa vuonna 2020. Ruud dominoi suomalaista vastaan, ja Ruusuvuori antoi luovutusvoiton kolmannessa erässä jalkavammansa takia. 

Sekä Ruud että Schwartzman joutuivat kamppailemaan kovasti päästäkseen tähän vaiheeseen turnauksessa. 

Loput neljännesvälierät pelataan huomenna torstaina. Kuumia pelejä on silloinkin odotettavissa. Huomenna Suomen aikaan aikaiseen aamusta puoli kuudelta Gael Monfils kohtaa Alexander Zverevin. Kotiyleisön edessä pelaava Taylor Harry Fritz kohtaa italialaisen ennakkosuosikin Jannik Sinnerin.

Lopulliset puolivälieräparit ovat siis tiedossa ylihuomenna. Turnauksen finaali pelataan tämän viikon sunnuntaina.