Rammsteinin Olympiastadionin konsertit myytiin loppuun muutamassa tunnissa

Rammstein on saksalainen industrial metal -yhtye joka saapuu Suomeen keväällä  2023. 

SAKSALAINEN heviyhtye Rammstein esiintyy Helsingin Olympiastadionilla kahtena iltana toukokuussa ensi keväänä.

Liput konsertteihin tulivat myyntiin 8.9.2022 kello 10 aamulla lauantain keikkaliput myytiin loppuun noin 20 minuuutissa ja sunnuntain keikka oli myyty loppuun iltapäivään mennessä Tarkemmat konsertti päivät on 27 ja 28 toukokuuta

“Stadion keikoille myytiin yhteensä 80 000 lippua. Nyt jotkin myyvät lippuja huutone.net sivustolla ja kahden lipun hinta saattaa olla jopa 595euroa

Rammstein on julkaissut yhdeksän studioalbumia, kolme livealbumia, kolme kokoelmalevyä ja kahdeksan DVD:tä. Yhtye on saanut kahdeksan platinalevyä ja kuusi kultalevyä. Vuoden 2011 puoliväliin mennessä Rammsteinin levyjä oli Uusi

“ja vuoden 2011 puoliväliin mennessä, Rammstein levyjä oli myyty noin 14 miljoonaa kappaletta. Rammsteinistä tuli Saksan toiseksi eniten levyjä myynyt rock yhtye Scorpionsin jälkeen. Yhtye tunnetaan mahtipontisesta lavaesiintymisestään, jossa pyrotekniikka ja erilaiset tulishowt ovat osa esiintymistä. Suurin osa Rammsteinin kappaleista on tehty Saksan kielellä

“Yhtyeen ensimmäinen kappale “Rammstein” ,mistä bändin nimikin tulee, kertoo lentotukikohdasta jossa sattui vuonna 1988 erittäin iso ja tuhoisa lento-onnettomuus. Lentonäytöksessä italialaisten koneet törmäsivät ilmassa yhteen. ilmassa.Rammsteinin ensimmäinen kappale, sekin nimeltään ”Rammstein”, kertoo tästä tapauksesta. Saksan verbi rammen tarkoittaa törmäämistä kohteeseen, joten yhtyeen nimessä oleva ylimääräiseltä vaikuttava m-kirjain muodostaa sanaleikin. Yhtyeen nimi on suomeksi käännettynä ”törmäävä kivi”.

 

Kuvat: Maria Kennedy.