Työharjoittelu osa 1

Aloitin maanataina aamuni YLE:n Sportmagasinet ohjelmassa. Aivot piti kääntää samantien ruotsin kielelle ja se onki itseasiassa aika rankkaa, ruotsiksi puhelinhaastattelun tekeminen, ei niin helppoa ku luulis. Kaikki täällä toki puhuu suomea, mutta mulle tää on kielikylpy samalla niin ruotsilla mennään.

Maanantaina pääsin heti tositoimiin Tonin kanssa, käytiin leikkaamassa tiistain ohjelmaa ja pääsin itekkin käyttää leikkausohjelmaa (Ei menny Mari-Kaisun opit ihan kuuroille korville).
Tiistaina ohjelman leikkaaminen jatkui ja käytiin myös Magnusin kanssa kuvaamassa ohjelmaan alku- ja loppuinsertit. Joka keskiviikko pidetään Veckomöte, missä käydään tiistain ohjelma läpi ja suunnitellaan tulevaa. Itsekin pääsin loistamaan ideoillani ja tietysti på svenska ;).

Torstaina käytiin pohjois-kirkkonumella kuvaamassa ja haastattelemassa Tonin kanssa käsipalloilijaa ja itse pääsin pitämään riflaa, siitä se kuulemma jokaisen toimittajan ura urkenee.

Tän viikon aikana oon huomannu, että täällä ei kyllä hirveesti mistään stressata ja kaikki osaa ottaa hommat vähän iisimmin. Täällä vallitsee perus suomenruotsalainen yhteisö kulttuuri, asiat tehdään tosi paljon yhdessä ja kaikki auttaa toisiaan.

ha en bra helg alla och vi hörs, morjens

untitled