Työharjoittelun ensimmäiset päivät

Aloitin maanantaina harjoitteluni Valioliiga.comin ja Leijonat.comin alaisuudessa.  Viikon keskeisin aihe oli ehdottomasti Luis Suarez. Uruguaylaisesta tulikin tehtyä viikon aikana useampi uutinen. Toimistolla on ollut tähän mennessä viihtyisää ja olen päässyt työskentelemään ja keskustelemaa n astetta tunnetumpien henkilöiden kanssa.

Maanantaina päivittelin Valioliigan uutisvirtaa. Tein pidemmän jutun ensi kauden Mestareiden liigapaikoista Valioliigaseurojen osalta.

Tiistaina päivittelin myös uutisvirtaa, mutta tapasin myös kaksi SM-liigan kohukiekkoilijaa. Siim Liivik ja Jarkko Ruutu tulivat toimistolle Leijonat.comin kuvauksiin. Pääsin seuraamaan kuvauksia toimistolla. Keskustelin myös Liivikin kanssa Espoon Bluesista. Ruudun kanssa kävimme mielenkiintoisen keskustelun kaukalotappeluista sekä Sm-Liigan tuomareista. Tein myös tiistaina raportin Manchester United-Aston Villa ottelusta.

Keskiviikkona pääaiheenani oli tehdä juttu Valioliigan vuoden pelaajan valinnasta. Myös nettiuutisten päivitys kuului edelleen työnkuvaan. Torstai kului myös nettiuutisten päivittämisessä, mutta tein myös ennakon Basel-Chelsea Eurooppa-Liigan välierästä.

Olen myös päässyt seuraamaan ison Leijonat.com projektin tekoa ja odotan siitä suurta menestystä.

Linkit

http://www.valioliiga.com/2013/04/23/manchester-united-nollasi-aston-villan-mestaruus-varmistui/

http://www.valioliiga.com/2013/04/24/kenesta-vuoden-pelaaja/

 

http://www.valioliiga.com/2013/04/22/taistelu-mestarien-liiga-paikoistata/

http://www.valioliiga.com/2013/04/25/chelsea-matkustaa-sveitsiin-eurooppa-liigan-valierissa/