Urheilulehden ytimessä

Suoritin viiden viikon työharjoitteluni Urheilulehden toimituksessa. Lähdin varsin avoimin mielin harjoitteluun. Nopeasti kävi selväksi, että minulle ja Henrille annettiin varsin vapaat kädet harjoittelun suorittamiseen. Pääsimme heti ensimmäisenä päivänä kirjoittamaan seuraavan viikon lehteen juttuja. Urheilulehti panostaa tällä hetkellä vahvasti omien videoiden tuottamiseen ja näiden parissa myös oma aika meni pääasiassa. Lehden puolella olin enemmän apukirjoittaja, tehden pienempiä uutisia. Pääsin kuitenkin myös kirjoittamaan omia mielipiteitä loppuaikana enemmän, mikä oli todella hienoa. Viikkolehden tekemisen haasteellisuuteen oli kiva päästä käsiksi. Aikataulujen ja juttujen tuoreellisuuden suunnitttelu ei aina ole itsestäänselvää. Urheilulehden linja on myös omalle persoonalleni sopiva, koska omien mielipiteiden ulostuomiseen kannustetaan ja olen varsin kärkäs ilmoittamaan asiasta kuin asiasta oman mielipiteeni. Vaikka en kaikkia muiden toimittajien ajatuksia jaa, on mahtava debatoida toimituksessa ihmisten kanssa, jotka jakavat saman intohimon urheiluun.

Hymy kuntoon ja naama lehteen.

Hymy kuntoon ja naama lehteen.

Viimeinen iso työprojekti, minkä saimme vastuullemme, oli suoran Veikkausliigaottelun studioiden suunnittelu ja vetäminen. Tunnin ennakkostudio, tauko- ja loppuanalyysi ei ollut mikään kevyt urakka, mutta palautteesta päätellen onnistuimme varsin mukavasti. Kaiken kaikkiaan harjoittelukokemus oli todella miellyttävä. Joka aamu oli mukavaa herätä ja lähteä töihin. Ilmapiiri toimistolla oli erittäin kannustava ja omien ideoiden tuomista suorastaan vaadittiin. Iso koko toimitukselle ja erityisesti Henrille, kenen kanssa oli mahtavaa tehdä töitä yhdessä ja kehittyä. Parasta harjoittelussa lopulta oli myös se, että aikani Urheilulehdessä ei lopu vielä harjoitteluun, vaan jatkan ainakin kesän ajan toimituksessa työskentelyä. http://www.urheilulehti.fi/avainsanat/mikko-koikkalainen Linkin takaa löytyy tuotantoa, mitä olin mukana tekemässä Urheilulehden nettisivuille.

Kiitos, Henri! Hauskaa oli.

Kiitos, Henri! Hauskaa oli.