Jonathan Toews – suuri johtaja

Voittaja.

Johtaja.

JonathanToewsSiinä yleisimmät termit, mitkä yhdistetään Jonhathan Toewsiin. Tämän jutun merkkimäärä täyttyisi hänen saavutustensa luettelemisesta, joten keskityn hänen johtajaominaisuuksiin.

Sidney Crosbyä pidetään ennakkosuosikkina Kanadan Olympiajoukkueen kapteeniksi. Mutta tämän hetken joukkueessa todellinen johtaja on Toews. Hän oli isossa roolissa NHL:n työsulun ratkaisemisesta. Hän on viime vuosien teoillaan osoittanut olevansa suurempi johtaja kuin Crosby.

Joukkue aina ensin

Kuuntelemalla Toewsin puheen kevään Stanley Cup-voiton jäljeen tulee selväksi, että Toews on joukkuepelaaja viimeisen päälle. Hän ei kertaakaan käyttänyt “minä” sanaa puheessaan. Sen sijaan hän käytti “me” sanaa 14 kertaa.

JonathanToews2Konkaripelaaja Jamal Meyers ei säästellyt sanojaan kehuessaan Toewsin johtajataitoja. Hän vertasi Toewsia legendaariseen Mark Messieriin.

Toewsilla on tapana nousta esiin, kun joukkue häntä eniten tarvitsee. Tämän kauden Stanley Cupin finaaleissa hän oli jälleen parhaimmillaan. 6. finaalissa Chicagon ollessa maalin tappiolla, Toews antoi millimetritarkan syötön Bryan Bickelille, joka tasoitti ottelun.

Nuoresta iästään huolimatta Toews on jo legenda. Olemme etuoikeutettuja, että saamme seurata hänen sankaritarinansa kasvua.

Mikko Koikkalainen(MKoikkalainen)

Kuvakaappaukset: http://www.nhl.com/ice/gallerylanding.htm?id=36973
http://www.nbcchicago.com/blogs/madhouse-enforcer/Toews-Nominated-for-Messier-Leadership-Award-208137261.html

Lähteet:
http://www.winnipegfreepress.com/sports/hockey/nhl/this-is-toews-team-78-type-221271291.html
http://www.dailyherald.com/article/20130627/sports/706279729/