Julius Sorjonen- selostamon Cheek

 

Julius Sorjonen

Kuvassa, Julius Sorjonen

Olen pienestä pitäen haaveillut selostajan ammatista ja sen ohella urheilun seuraaminen sekä sen harrastaminen on ollut osa minun joka päiväistä elämää. Haaveet huippu-urheilijan urasta ovat kariutuneet ja nyt 25-vuotiaana on aika tarrautua vanhimpaan ja isoimpaan unelmaani. Heo antaa avaimet ensimmäiseen oveen ja siitä ovesta pitää kävellä rytinällä läpi. Treenaaminen ja nykyinen työni Fysiolinella ovat osa elämää, mutta oma unelma saa nyt määrittää polun mitä haluan kulkea vielä kolmenkymmenen vuoden päästä. Rovaniemeltä Helsinkiin muutto oli ensimmäinen askel kohti tuntematonta. Seuraava askel on vielä isompi, pidempi ja vaativampia.

Ei oo olemassakaan oikotietä onneen. Täytyy pumppaa, painaa, hustlaa, graindaa. -Cheek

Paras lähdesivusto

Urheilulehti   http://www.urheilulehti.fi/

urheilulehti

Päätoimittaja Jukka Röngän pääkirjoitus laittaa miettimään, kun taas NHL-liigan expertti Samuel Savolainen päästää lukijan maailman suurimman jääkiekkosarjan kulissien taakse. Formula 1 kirjoittava konkari Erkki Mustakari on liikkunut kuninkuusluokan mukana jo iät ja ajat ,näin ollen  hän tietää mistä puhuu ja se näkyy myös kaikissa kirjoituksissa. Jos seuraat urheilua laajasti ja haluat pysyä useissa eri lajeissa ajan hermolla, lue urheilulehteä.

 

 

Paras urheilujournalisti

Tuomas Virkkunen, suomalainen urheiluselostaja.

Virkkunen on kotoisin Tampereelta ja hänen leipälajinsa on jalkapallo. Hän on selostanut myös lento-ja koripalloa. Jalkapallossa Tampereen kultakurkku alkaa olemaan jo elävä legenda. Hän lähti nousuun selostajana edesmenneellä urheilukanavalla (nykyään Nelonen Sport), missä Virkkunen helli kansaa upealla äänellään, ja omistautuneella otteellansa. Nykyään 35-vuotiaan manselaisen ääntä voi kuulla MTV sport-kanavilla jalkapallon ääressä. Jalkapallossa varsinkin Espanjan pääsarja La Liga on Virkkuselle suuri intohimo. Pelin aikana Virkkunen päästää katsojan ja kuuntelijan peliä pelaavien pelaajien yksityiselämään saakka. Huhut perheestä, entisistä pelikavereista ja monet muilta journalisteilta pois jäävät yksityiskohda tulevat Virkkusen suusta, pelaajasta tai joukkueesta riippumatta. Hänestä huomaa, että taustatiedot/-tutkimukset ovat tehty tarkkaa. Se lisättynä maagiseen ääneen ja eläytymiseen tekee hänestä lähes ablosuuttisesti täydellisen suomalaisen jalkapalloselostajan.

 

tuomas virkkunen

Kuvassa, Tuomas Virkkunen

Virkkunen on mielestäni Suomen paras jalkapalloselostaja. Hänen tietotaitonsa jalkapallosta on huikea. Juniori vuosinaan hän on itse pelannut jalkapalloa TPV:ssä ja Ilveksessä. Rakkaus lajia kohtaan on syntynyt siis jo nuorena poikana ja se rakkaus heijastuu ja kuuluu kaikesta mitä Virkkunen selostamossa tekee ja sanoo.

Virkkusen parhaat:

Parhaat sitaatit voit lukea täältä http://fi.wikiquote.org/wiki/Tuomas_Virkkunen

Virkkusta selostamossa parhaimmillaan  https://www.youtube.com/watch?v=baBFFKAkbYk