Suomen Natalia Pinkham

Loviisa Hautoniemi

20140317_102953

 

Suhteeni urheiluun, myönnän se ei ollut rakkautta ensisilmäyksellä. Nykyään urheilu on kuitenkin keskiössä elämässäni. Journalismista kiinnostuin noin pari vuotta sitten ja autourheilu on erityisen lähellä sydäntä. Kun yhdistin nämä kaksi asiaa tie oli aika selvä. Haaveeni on joskus olla suomen Natalia Pinkham! Olen iloinen että valitsin HEO:n, tunnen jo nyt olevani askeleen lähempänä unelmaa. Tulevaisuudessa toivon että saan tehdä monipuolista työtä urheilun parissa, sekä ulkomailla että koti Suomessa.

 

suomif1

Suomi F1 kotisivu

 

 

Suomi F1 on perustettu vuonna 2011 ja oli aluksi kansainvälilnen. Mutta tästä kuintekin luovuttiin. Sivusto tarjoaa laajan kattauksen formuloista, ja muusta moottoriurheilusta. Pääpaino on kuitenkin formuloissa ja rallissa.Suomi F1 uutisoi tapahtumat nopeasti ja on aina ajantasalla. Sivusto on hieman viihteellisempi kuin esimerkiksi MTV. Suomi F1 on tasaisesti kasvattanut kävijämääriä. Sivustoa päivitetiin kesän aikana niin että sitä on helpompi lukea myös mobiililaitteilla.

 

http://www.suomif1.com/category/formula-1/

 

 

Heikki Kulta on Turun sanomien toimittaja ja tehnyt työtä formuloiden parissa jo yli kolmekymmentä vuotta. Minkään muun pienen median toimittajat eivät kierrä katsomassa GP kisoja paikanpäällä. Tästä syystä Kulta onkin tunnettu maailmalla ja pystyy kertomaan ensikäden tietoa viimeisimmistä tapahtumista. Suurelle yleisölle hän saattaa on hieman tuntemattomampi.

Parasta ovat ennakko – ja jälkianalyysit. Kulta tekee lyhyitä video koosteita, joissa ennakoi tulevan GP:n tapahtumia ja kertoo hieman radan historiasta. Formula blogiin ilmestyy juttuja noin kerran kuussa. Yleensä aiheena on jokin F1:ssä pinnalla oleva asia. Kolumneja ilmestyy tiuhemmin aina GP viikonloppujen aikaan. Kolumneissa analysoidaan harjoitusten, aika-ajojen ja itse kisan tuloksia. Omasta mielestäni Heikki Kulta on suomen johtavia formula toimittajia. Ihailen häntä suuresti, sillä pienten medioiden edustajat harvoin pääsevät sellaiseen asemaan kuin hän.

blogi

Heikki Kullan formulablogi ts.fi

 

 

http://tstv.fi

http://www.ts.fi/moottoriurheilu/kolumnit/

http://blogit.ts.fi/formulablogi/