KTPn nousu liigaan jäi haaveeksi

IMG_5438

Epätoivo näkyi KTPn kannattajien kasvoilla Kuva: Jenna Sandberg

 Aurinkoinen sää, katsomot pullollaan katsojia, KTP-kannustushuudot. Kaiken piti olla valmiina KTPn liiganousua varten.

Ensimmäinen puoliaika kuljettiin kokonaan kotijoukkueen komennossa, huonoja uutisia toi jo kuudennella minuutilla KTPn Ville Oksasen loukkaantuminen. Paras maalipaikka ensimmäisellä puoliajalla siunaantui Samuli Kaivonurmelle joka puski Giorgi Ositashvilin mainiosta keskityksestä pallon maalivahdin torjunnan kautta ylärimaan. Maaleja ei kuitenkaan nähty joten tauolle siirryttiin 0-0 lukemissa.

Ottelun toinen puoliaika jatkui samoissa merkeissä, KTP painosti ja Jippo parkkeerasi bussin puolustusalueelle. Kun tieto Jazzin johtomaalista HIFKiä vastaan kuulutettiin repesi yleisö kovaan meteliin ja pelaajien kasvoilta näkyi huojentunut olo. Iloa ei kuitenkaan kestänyt kauaa HIFK oli noussut tasoihin ja ohi, KTP tarvitsi maalin. Kova painostus ei kuitenkaan tuottanut tulosta. Maalipaikkoja luotiin lukuisia, lähimmäksi pääsi Jussi Aalto, kuka laukoi tyhjästä maalista ylärimaan. Ottelun loppuhetkillä vierailija Jipon Petteri Rönkkö otti toisen varoituksen ja hänet ajettiin ulos kentältä.

Ottelu oli lähes koko 90 minuuttia täyttä KTPn hallintaa, Jipolla oli vain muutama yksittäinen maalipaikka. 0-0 tulos merkitsi HIFKn voittaessa oman ottelunsa sitä että HIFK nähdään ensi kaudella Veikkausliigassa ja KTP jatkaa Ykkösessä.


KTP – Jippo 0-0 (0-0) Yleisöä: 4200

Teksti: Feliks Heikkinen Kuvat: Jenna Sandberg