Erälle luvassa kylmää kyytiä

 

20101023210106!Urheiluseura_Tapanilan_Erän_Logo

Keskiviikko-iltana koetaan salibandyhuumaa, kun hallitseva Suomen mestari Happee saapuu Tapanilan Erän vieraaksi Vantaan Energia Areenalle.

Vierailija lähtee vahvana ennakkosuosikkina voitettuaan viisi ensimmäistä peliään hurjalla maalierolla 54-19. Happeen Jami Manninen on ollut uskomattomassa vedossa alkukauden, tehden viidessä ottelussa tehot 15+7. Manninen valittiin juuri Salibandyliigan kuukauden pelaajaksi. On todennäköistä, että Manninen heiluttelee maaliverkkoja myös Erää vastaan. Vierasjoukkueen kokoonpanosta puuttuu maajoukkuepuolustaja Jonne Junkkarinen, mutta se tuskin vaikuttaa joukkueen otteisiin.

Kotijoukkue Tapanilan Erällä on alla murskatappio Tampereen Classicia vastaan. Peli on ailahdellut kovasti alkukaudesta, kotipeleistä tullut ainostaan yksi voitto. Happeeta vastaan kuitenkin viime kauden puolivälierissä antoi Erä kovan vastuksen. Ainoastaan kotietu antaa mahdollisuuden Erälle, ettei Energia Areenalla nähdä murskalukemia.

Ottelussa nähdään myös kahden kovan maajoukkuepelaajan kohtaaminen, kun Happeen pistenikkari Jami Manninen ja Erän paluumuuttaja Lauri Kapanen kohtaavat. Kotiyleisön kannalta toivoo, että Erä syttyy hallitsevaa mestaria vastaan.

Ottelu käynnistyy klo 18.30 Vantaan Energia Areenalla.